Building Machines / Usluge / Služba za kupce / Popravci

Popravci

Popravci

Popravci u istom danu

Preko 90% od svih popravaka koje odrađuje Kuhn završe se istog dana. To se postiže zahvaljujući mreži od šest servisnih centara u Austriji i deset podružnica u susjednim europskim zemljama. Osim toga, Kuhn jamči veliku raspoloživost rezervnih dijelova unutar 24 sata. Pokrivenost i generalni remonti omogućavaju i Vama i Vašim strojevima provođenje planiranih i reguliranih radnih procesa.

Laka zamjena komponenti

Komatsu Reman Europe je Kuhnov program zamjene dijelova koji Vam omogućava vrlo široku lepezu zamjenskih komponenti za sve trenutne Komatsu modele. Korištenje originalnih Komatsuovih rezernih dijelova i opsežna ispitivanja osiguravaju optimalnu kvalitetu. Program radi na osnovu razmjene. Vi nam šaljete svoje komponente koje trebate zamijeniti, a mi izračunavamo njihovu preostalu vrijednost. Na taj način možete ostvariti uštedu do 50% u usporedbi s nabavom novih komponenti.

 

Zajamčena kvaliteta

Kvaliteta komponenti je ključni dio programa zamjene dijelova. Koriste se isključivo originalni Komatsuovi rezervni djelovi. Povrh toga, komponente udovoljavaju najnovijim specifikacijama što znači da su najnovije. Zahvaljujući pristupu odgovarajućim bazama podataka, Kuhnovi stručnjaci raspolažu najnovijim tehničkim podacima. Zamjenjene se komponente provjeravaju i za njih se izdaju certifikati kojima se jamči pouzdanost i radne karakteristike

 

Headoffice Zagreb

Kuhn- Hrvatska d.o.o.

Kuhn Zagreb

Rakitnica 4

10000 Zagreb

Hrvatska

Phone: +385 1 2407522

Fax: +385 1 2407504

Mail: kuhn-office@kuhn.hr