Building Machines / Usluge / Rezervni djelovi

Rezervni djelovi

Rezervni djelovi

Originalni Komatsuovi rezervni dijelovi

Pri korištenju originalnih Komatsuovih rezervnih dijelova i potrošnog materijala radni vijek građevinskih strojeva može se produljiti. To Vam omogućuje zaštitu Vaše investicije i osigurava dugogodišnju produktivnost.

Najopsežnija ponuda

Komatsu je jedini proizvođač koji može isporučiti cjelokupan program originalnih rezervnih dijelova jednake ili poboljšane kvalitete za Komatsuove strojeve. Bilo da se radi o podvozjima, filtrima, V-remenima, crijevima, vijcima ili O-prstenima: Komatsuovi su rezervni dijlovi uvijek dostupni i omogućavaju najbolju moguću zaštitu građevinskih strojeva.

 

Bolji od originala

Svaki je pojedinačni Komatsuov dio pažljivo razvijen, udovoljavajući točno potrebnim tolerancijama svojeg stroja. Originalni Komatsuovi rezervni dijlovi točno odgovaraju originalnom dijelu kojeg zamjenjuju jedan-na-jedan ili su čak kompatibilniji sa strojem od prvo ugrađenog originala. Korištenjem novih tehnologija i materijala, možete iskoristi prednost izravno iz tih inovacija.

 

Maksimalna pouzdanost

Komatsuova mehanizacija je izrazito pouzdana, čak i u najnepovoljnijim radnim uvjetima. Svaki dio besprijekorno radi, kompatibilan je s drugim komponentama i vrlo je trajan. Ako koristite originalne Komatsuove rezervne dijelove i potrošni materijal, pouzdanost vozila se može čak i dodatno povećati.

 

Veća troškovna učinkovitost

Kratkoročno jeftinije "replike" ili "kompatibilni" rezervni dijelovi i potrošni materijal mogu donijeti uštede, ali s vrmenom dovode i do znatnih troškova. Originalni Komatsuovi rezervni dijelovi su uvijek raspoloživi, a porvh toga, kada se mjere svojoj kvalitetom, predstavljaju troškovno učinkovitiju opciju. Jamče dugotrajno korištenje Vaših građevisnkih strojeva.